Kom i gang

Først og fremmest er det vigtigt at finde ud af, hvilken type virksomhed der skal opstartes. Der findes en række forskellige virksomhedstyper, som du kan se i venstre side. Hver af disse typer har forskellige egenskaber, og egner sig til forskellige virksomheder. Vi har derfor samlet lidt information, om de forskellige virksomhedstyper, så at du har mulighed for at overskue, hvad der er karakteristisk for de enkelte virksomhedstyper.

Hvis du i forvejen ikke har gjort dig klart, hvilken virksomhedstype der passer til din virksomhed, så brug lidt tid på at læse om de forskellige muligheder. Dette gøres ved at trykke på de enkelte virksomhedstyper i venstre side.

 

Brug vores værktøjer

Virka er værktøjet der guider dig igennem stiftelsesprocessen, så at du sikre dig, at du kommer gennem de vigtigst områder. Virka har samlet de registreringer og valg af samarbejdspartnere, som de fleste iværksættere skal have fat på, i forbindelse med stiftelse af en virksomhed. Få et overblik over, hvor langt du er i stiftelsesprocessen.

Klik her for at oprette